OLJEPRODUKTER

Eldningsoljor:
Shell har valt att endast använda lågsvavlig råolja från Nordsjön vilken raffineras vid vårt raffinaderi i Göteborg. Vi kan därför erbjuda dig en villaolja av högsta kvalitet med en svavelhalt som är lägre än 0,1 procent.

Eldningsolja 1. Det är en ljus eldningsolja avsedd för uppvärmning av villor och mindre fastigheter. Mindre industrier med många små förbrukningsställen bör också välja Eo1.

Shell Thermo Premium: Nu kan vi erbjuda Shell Thermo Premium en högeffektiv och renare villaolja.

WRD: Shell Eldningsolja WRD är ett bränsle för fastigheter och industrier med höga krav på energiekonomi och där låg miljöpåverkan ställs.

För lantbruket

En lantbrukare har fullt upp med att sköta den egna gården. Jag som är Din återförsäljare skräddarsyr denna service för dig som bor på gård. Stora mängder energi och pengar kan försvinna genom att inte ha rätt leverantör av eldningsolja, el, diesel och smörjmedel. Shell har smörjmedel från traktor till Formel 1. Vill du ha mera information om vilka produkter som passar just dig och dina fordon  så ring mig på telefon 0708-508685. För världens renaste jordbruk räcker det inte med det näst bästa. Shell CityDiesel miljöklass 1 är marknadens bästa drivmedel med lägre svavelhalt och mindre aromater.

Välkommen önskar Peter

Sidan uppdaterades 2010-03-26